Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Τύχη.. Μοίρα...Κάρμα και ότι συνεπάγεται... One day!!!


     Στην ζωή υπάρχουν κάποια πράγματα που γίνονται χωρίς να χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια.. Και υπάρχουν και κάποια πράγματα το οποία όσο και να προσπαθείς δεν γίνονται καθόλου ή δεν γίνονται όπως εσύ τα θες! Λένε ότι στην ζωή πάντα κάποιος θα είναι το κάρμα για κάποιον άλλον, η μοίρα θα τους φέρει κοντά και η τύχη θα ενώσει τους δρόμους τους!! Και αν έχουν την τύχη με το μέρος τους τότε θα συναντιούνται συχνά, πολύ συχνά!!! Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους γνωρίζουμε καν, αλλά η τύχη τους φέρνει συνεχώς στα σκαλοπάτια μας!! Είναι αυτό τύχη??? Αυτοί οι άνθρωποι είναι το κάρμα μας? Θέλει να μας πει κάτι το σύμπαν? Είναι τυχαίο?? Δεν νομίζω!!!! 


Video: ARASH feat HELENA - ''Pure Love''

     Υπάρχουν όμως και κάποιοι δρόμοι που είναι μονίμως παράλληλοι... Και όπως ξέρουμε όλοι, οι παράλληλοι δρόμοι δεν συναντιούνται ποτέ!  Ποτέ??? Το ποτέ είναι μεγάλη κουβέντα... Ποιός είναι αυτός που θα κρίνει ποιός είναι το κάρμα σου, η τύχη σου και ποιά είναι η μοίρα σου??? Την τύχη σου εσύ την φτιάχνεις!!! Μπορεί να μην επιλέγεις ποιοί άνθρωποι θα έρθουν στην ζωή σου και πότε θα φύγουν αλλά μπορείς να επιλέξεις αν θα τους αφήσεις να μπουν στην ζωή σου και αν θα τους αφήσεις να σε επηρεάσουν!!! 

     Πιστεύω στην μοίρα... Και πιστεύω ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία!!! ΤΙΠΟΤΑ!!!! Πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να μην είναι μέρος της ζωή μας και απλά να βρίσκετε συνεχώς μπροστά μας σε κάθε βήμα  που κάνουμε! Αυτό συμβαίνει συνεχώς με πολλούς ανθρώπους και δεν πιστεύω να είναι τυχαίο! Μπορεί η τύχη να μην σε βοηθάει συνεχώς αλλά την στιγμή που θα σου απλώσει το χέρι, εσύ πρέπει να απλώσεις το χέρι σου και να την αρπάξεις δυνατά έτσι ώστε να μην χάσεις την ευκαιρία σου!!!!



Video: Timbaland - If We Ever Meet Again feat Katy Perry

     Ότι είναι να γίνει θα γίνει στην ζωή... Και ακόμα κιαν όλα δεν πάνε όπως τα θέλουμε, σημαίνει ότι έτσι έπρεπε να γίνουν... Στην ζωή μας τυχαίνουν πολλά, καλά και κακά , πολλές φορές δεν μπορούμε να τα εξηγήσουμε όλα... και δεν είναι και αναγκαίο να το κάνουμε, να αναλύουμε τα πάντα! Εγώ ένα ξέρω ότι ό,τι γίνεται είναι για το καλό μας... και αργά ή γρήγορα θα μάθουμε το γιατί... Μπορεί κάτι να μην έρχεται όπως το περιμέναμε αλλά με λίγη δική μας προσπάθεια μπορεί να γίνει όπως εμείς το θέλουμε.... Και αν πάλι δεν είναι αυτό που θες ή αυτό που ζητάς, τότε δεν είναι γραφτό σου να είναι δικό σου! Σίγουρα η τύχη θα σου φέρει αυτό που σου αξίζει και αυτό που ανήκει σε σένα!!! Αυτό που είναι να γίνει θα γίνει και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια... και όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή!!! Πολλές φορές θέλουμε κάτι αλλά μπορεί εμείς οι ίδιοι να μην είμαστε έτοιμοι να το δεχτούμε εκείνη την ώρα που το ζητάμε... Όταν έρθει η ώρα του τότε αυτό που ζητάς, το σωστό, θα έρθει σε σένα από μόνο του!!!


     Πάντα υπάρχουν δύο πλευρές των πραγμάτων, η καλή και η κακιά! Αρκεί εμείς να το δούμε θετικά και με λίγη τύχη όλα γίνονται δυνατά!!! Just believe it!! :)

Skorpinazzz
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου