Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Η τελευταία μέρα του χρόνου!!!

     Η τελευταία μέρα του χρόνου ήρθε!! Και οι τελευταίες προετοιμασίες για το καλωσόρισμα του καινούργιου χρόνου μόλις τελείωσαν! Η βασιλόπιτα είναι έτοιμη για κόψιμο, τα πιάτα είναι όλα στις θέσεις τους, τα ποτήρια γεμάτα κρασί και όλοι είναι έτοιμοι να τραγουδήσουν μαζί για τον ερχομό του νέου έτους! Είναι η μέρα χαράς για όλους, μέρα ευτυχίας και γαλήνης!!! Είναι η τελευταία μέρα από τις 365 μέρες που έχει ο χρόνος… Απόψε είναι η ευκαιρία μας να κλείσουμε το βιβλίο που γράφει 2012 και να αφήσουμε πίσω μας ότι μας πικραίνει και ότι μας πληγώνει! Σε λίγες ώρες θα γυρίσουμε νέα σελίδα στο βιβλίο της ζωής μας, η οποία θα γράφει 1η 2013 και θα μπορούμε να γράψουμε ότι μα ότι θέλουμε εμείς σε αυτή!!! Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν μας αλλά μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον μας!!! :)






     Δεν μπορώ να πω πως στεναχωριέμαι και ιδιαίτερα για το γεγονός ότι πάει κι αυτός ο χρόνος αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι υπήρχαν και καλές στιγμές μέσα σ’ αυτόν! Γνώρισα ανθρώπους καλούς και τίμιους, φίλους πιστούς και έμαθα πως μπορεί το καλό να νικήσει!!! Αφήνοντας λοιπόν ένα άσχημο παρελθόν και άσχημες αναμνήσεις πίσω μου, προχωράω μπροστά κοιτάζοντας μόνο τα καλά που μου έχει δώσει το 2012 και ελπίζω ότι το 2013 θα είναι ακόμη καλύτερο και ακόμη πιο αισιόδοξο για όλους μας!!! :)))




     Ας μην χάνουμε την πίστη μας για ένα καλύτερο αύριο και ας μην τα παρατάμε τόσο εύκολα!! Εύχομαι με τον νέο χρόνο να είναι όλοι πιο χαρούμενοι, πιο αισιόδοξοι, πιο υγιείς και πάνω απ’ όλα να μην χάνουμε ποτέ την πίστη μας!!! Τα θαύματα είναι πιθανά! Όλα είναι πιθανά!!! ;)



     Μπορεί το 2013 να μας βρίσκει με λάθος ανθρώπους, σε λάθος στιγμή, ή να είχαμε σκεφτεί ότι θα το περνούσαμε λίγο διαφορετικά, όμως αυτό δεν πρέπει να μας στεναχωρεί. Το μόνο που χρειαζόμαστε αυτή την μέρα είναι να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας νοιάζονται και μας αγαπάνε!!! Έστω ένα καλό φίλο, μια καλή αδερφή έτσι ώστε να τραγουδήσουμε μαζί το ‘πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά και του χωρισμού ο πόνος ας κοιμάται στην καρδία!!!’ 







Καλή χρονιά!!! Ευτυχισμένο το 2013!!
Skorpinazzz
ΧΧΧ 






1 σχόλιο:

  1. Κάθε πρόβλημα έχει λύση όταν συναντάς τον κατάλληλο άνθρωπο! Μην φοβάστε ότι υπάρχει ένας εξαιρετικός μάγος και πνευματικός λύτης προβλημάτων που είναι σε θέση να τελειώσει το πρόβλημά σας. Θέλω να εκτιμήσω τον Dr Fady για την αποκατάσταση του γάμου μου με τη μαγεία του, Μετά από 1 χρόνο χωρισμού με τον σύζυγό μου, με τη βοήθεια του υπέροχου μάγου Dr Fady ο άντρας μου ήρθε σπίτι και τώρα είμαστε ευτυχισμένοι μαζί για τα καλά, για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ για Ο Dr Fady θεράπευσε επίσης κάθε είδους ασθένειες και όπως,

    1 ΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ
    2 WIN S EX ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
    3 ΦΡΟΥΤΕΣ GOMS
    4 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
    5 ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
    6 Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.
    7 ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    8 HIV AIDS.
    9 ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ.
    10 MIROOD ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ.
    11 ΑΙΤΙΑ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗΣ.
    ΛΟΤΤΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Επικοινωνία Επικοινωνήστε μαζί του για τη βοήθειά σας μέσω: drfady720@gmail.com
    WHATSAPP:+2349039422406

    ΑπάντησηΔιαγραφή