Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

New Year's Eve 2011!!!!

     Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2011...Wooow... Πόσο γρήγορα πέρασε ένας χρόνος ούτε που το έχω καταλάβει!!! Το πότε ήταν Δεκέμβρης του 2010 που είχα αρχίσει να γράφω αυτό το blog και το πότε ήρθαν τα φετινά Χριστούγεννα πάλι δεν το κατάλαβα!!! :P Τελικά ο χρόνος περνάει πάρα πολύ γρήγορα!!! Τόσο γρήγορα που πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε πολλά πράγματα που μας συμβαίνουν... Ο χρόνος είναι γιατρός λένε... Αυτό είναι από τις μεγαλύτερες αλήθειες που έχω ακούσει... Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο παρά μόνο χρόνο στην ζωή σου έτσι ώστε να ξεχάσεις κακές αναμνήσεις και αγάπη από το περιβάλλον σου για να ξεχαστείς, να σε κάνουν να νιώσεις ξανά χαρά και γαλήνη στην ψυχή σου και να σε βοηθήσουν να συγχωρέσεις κάποια άτομα που σε πλήγωσαν πολύ! 



     Δεν θα κάνω παράπονα, δεν θα μιλήσω για ότι δυσάρεστο έχει συμβεί αυτό τον χρόνο... Ξέρω ότι τα πράγματα ίσως έτσι έπρεπε να γίνουν και ίσως να είναι καλύτερα έτσι.... Το 2011 ήταν καλό, μπορούσε να ήταν και καλύτερο δηλαδή χωρίς τόσα κακά και εμπόδια στην ζωή μας... αλλά κάθε εμπόδιο για καλό λένε.. Ο χρόνος θα μας φέρει πίσω αυτά που είναι δικά μας και θα μας δώσει ότι πραγματικά μας αξίζει!!! Είμαι σίγουρη για αυτό!!! 

     Μακάρι πάντα να είμαστε καλά, να είμαστε χαρούμενοι και με αισιοδοξία να έχουμε την δύναμη να ακολουθούμε τα όνειρά μας!!! Λένε ότι ό,τι κάνεις την τελευταία μέρα του χρόνου αυτό κάνεις και σε όλο τον επόμενο χρόνο!! Μακάρι όλες οι μέρες του επόμενου χρόνου να είναι σαν την σημερινή!!! Ξεκινήσαμε με γλέντι και απόψε θα το κάψουμε!!! Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, χαρά και αγάπη πάνω απ' όλα!!! Μακάρι η νέα χρονιά να μας κάνει να δούμε πιο καθαρά τα πράγματα στην ζωή μας, να μας βοηθήσει να βρούμε λύσεις στα προβλήματά μας και να είμαστε δίπλα από ανθρώπους που πραγματικά μας αγαπάνε και νοιάζονται για μας! Είναι βασικό αυτή την μέρα να είσαι με ανθρώπους που σε αγαπάνε! Βασικά είναι σημαντικό να είσαι πάντα γύρω από ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε σέβονται!!! Η αγάπη και η ειλικρίνεια είναι δύο τόσο απλές λέξεις αλλά είναι τόσο δύσκολο να τις βρεις στις καρδιές των ανθρώπων! Μα όταν βρεις ανθρώπους που στα δίνουν απλόχερα τότε αξίζει να είσαι μαζί τους και να περνάς μαζί τους ωραίες στιγμές αυτές τις γιορτινές μέρες.. και όχι μόνο τότε εννοείται!!!





     Ένα μήνυμα που έλαβα από ένα άγνωστο αριθμό αλλά μου άρεσε και το άλλαξα λίγο.... 
There comes a point in our life when you realize who matters, who never did, who won't anymore and who always will!! So don't worry about people from your past, there's a reason why they didn't make it to your future!! Good luck, God bless and best wishes for 2012 whatever it may bring... laughter, tears or joy remember people that love you are only a call away! 





<3 HAPPY NEW YEAR!!!! <3 Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος!!! <3 :)

Skorpinazzz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου