Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Happy anti-Valentine's day!!!

        Happy anti-Valentine's day!!!

    Εχτές ήταν η περίφημη Valentine's day με την οποία έχω κάποιες διαφορές!!! Να αρχίσω με τα καλά...

     Είναι ωραία να βλέπεις παντού καρδούλες και να βλέπεις ερωτευμένα ζευγαράκια και όλοι να είναι μέσα στην τρελή χαρά και μέσα στα μέλια...Είναι πάρα πολύ ωραίο να βλέπεις ανθρώπους να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και να περνάνε καλά μαζί!!! 




Video: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ - ΚΑΠΟΙΟΣ Σ ΑΓΑΠΑΕΙ

     Αλλά τί γίνεται με αυτούς που δεν έχουν ταίρι??? Αυτό λέγετε ρατσισμός προς αυτούς που είναι single!!! Δηλαδή όλοι πρέπει να είμαστε σε σχέση?? Και το χειρότερο δηλαδή εννοείται ότι έπρεπε να είμαστε σε σχέση??? Τί προνόησαν για αυτό εκείνοι που δημιούργησαν αυτή την μέρα, οι έμποροι??? Γιατί αυτή η μέρα είναι καθαρά εμπορική! Αυτή την μέρα την δημιούργησαν οι έμποροι για να βγάλουν περισσότερα χρήματα εις βάρος του λαού. Φτάνουμε στο σημείο μέχρι και την αγάπη, το πιο αγνό και ωραίο αίσθημα, να το σχετίζουμε με λεφτά και ποσότητες σε αντικείμενα άψυχα!!!

     Είναι πολύ ωραία να βγεις έξω με το αίσθημά σου και να περνάτε μια ωραία νύχτα μαζί αλλά αυτό μπορείς να το κάνεις κάθε νύχτα!!! Αν πραγματικά αγαπάς τον άλλο και αν πραγματικά είσαι ερωτευμένος, τότε μπορείς κάθε μέρα να το δείχνεις του άλλου. Μπορείς κάθε μέρα να δείχνεις στο ταίρι σου ότι τον αγαπάς και ότι τον νοιάζεσαι με τα λόγια αλλά και τις πράξεις σου!!! Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να το κάνεις αυτό και ιδικά σ' αυτή την συγκεκριμένη μέρα!!! Τα δώρα δεν έχουν σημασία αλλά οι πράξεις είναι αυτές που μετρούν στον έρωτα και στην αγάπη!!! Δηλαδή αν κάποιος σου ''καταστρέφει'' την ζωή και απλά εκείνη την μέρα ξοδέψει μια μικρή περιουσία για σένα τότε αυτό θα είναι αρκετό??? Αυτό είναι η αγάπη?? Όσα ποιο πολλά ξοδέψει κάποιος για το ταίρι του τότε αυτός τον αγαπάει περισσότερο??? Απάντηση: ΌΧΙ!!!  

     Προτιμώ να μην μου κάνουν δώρα εκείνη την μέρα με το τίμημα να με αγαπούν αληθινά και να μου το δείχνουν καθημερινά με πράξεις!!! Τι αξία έχουν τα δώρα όταν έχεις δίπλα σου τον άνθρωπο της ζωής σου ο οποίος είναι ειλικρινής μαζί σου και σωστός απέναντί σου? Ποιά η αξία ενός τριαντάφυλλου που θα μαραθεί σε 2-3 μέρες? Το τριαντάφυλλο θα μαραθεί και τα αντικείμενα θα φθαρθούν και θα χάσουν την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου, το μόνο που έχει σημασία είναι η αγάπη!!! Οι άνθρωποι χάνουν το νόημα της σιγά-σιγά!! Μπαίνουν στην διαδικασία να γιορτάζουν αυτή την μέρα και να προσπαθούν να αγοράσουν όσο πιο ακριβά αντικείμενα μπορούν για να δείξουν την αγάπη τους!! Εάν όντως θέλεις να αγοράσεις κάτι στον άλλο, τότε εντάξει κάντο, αλλά το θέμα δεν είναι στην τιμή αλλά στο τί θα αγοράσεις του άλλου!!! Μπορείς εύκολα να διαλέξεις κάτι ακριβό που σίγουρα θα αρέσει στον άλλο, αλλά ποιά η αξία του δώρου όταν προσφέρεται τυπικά απλά και μόνο για να πεις ότι έκανες και εσύ δώρο στον άλλο???

     Να δώσω εγώ μια συμβουλή, όπως κάνουν όλοι αυτές τις μέρες, για το τί δώρο να κάνετε αυτή την μέρα αλλά και κάθε άλλη μέρα??? Το μυστικό είναι ότι τα καλύτερα δώρα και αυτά με την μεγαλύτερη αξία είναι αυτά που δίνονται με πραγματική αγάπη και όταν το κριτήριο για να το αγοράσεις δεν είναι η τιμή αλλά τι αρέσει πραγματικά στον άλλο, κάτι με συναισθηματική αξία και το οποίο θα έχει κάτι δικό του άλλου σ' αυτό, κάτι που θα σου τον θυμίζει. Και το καλύτερο? Αυτό μπορείς να το κάνεις κάθε μέρα και δεν χρειάζονται ακριβά δώρα!! Δεν χρειάζεται να περιμένεις μια ιδική μέρα για να το κάνεις αυτό!!! Η ζωή είναι πολύ μικρή και είναι κρίμα να χάνεις χρόνο!!! Αν αγαπάς κάποιον πές του το αλλά απόδειξέ του το και με πράξεις!!! Είναι ωραίο αίσθημα η αγάπη και είναι κάτι που δεν πρέπει να μένει κρυφό!!!!

     Και αν κάποιος δεν έχει ταίρι αυτή την μέρα ας κοιτάξει γύρω του και θα βρει κάποιο σίγουρα που θα τον αγαπά και θα είναι εκεί για εκείνον μόνο!!! Αυτός ο κάποιος μπορεί να είναι ένας  πολύ καλός φίλος (ή και πολλοί μάλλον), ένα πολύ κοντινό σου πρόσωπο, η οικογένειά σου ή ακόμη και κάποιος που δεν γνωρίζεις πολύ καιρό!!! Είναι μια μέρα αγάπης, και δεν χρειάζεται αυτή η αγάπη να είναι απαραίτητα ερωτική!!! Όλοι έχουμε γύρω μας ανθρώπους που μας αγαπάνε και για τους οποίους σημαίνουμε πολλά!! Και αν νομίζεις πως δεν υπάρχει κάποιος εκεί για σένα, λένε ότι ο έρωτας είναι τυφλός, ίσως και να μην τον έχεις δει ακόμη αλλά σίγουρα υπάρχει!!!  


     Όλα αυτά που είπα δεν είναι λόγος να βγεις έξω και να διασκεδάσεις??? Ακόμα κι αν είσαι single είναι μια καλή ευκαιρία να βγεις έξω και να διασκεδάσεις γιατί όλοι έχουμε ένα Βαλεντίνο πάντα και πάντα η ζωή μας είναι και θα είναι γεμάτη από αγάπη!!! Πάντα κάποιος υπάρχει ο οποίος μας αγαπά πραγματικά και είναι πάντα εκεί και μας νοιάζεται!!!     

     Εγώ έχω πολλούς Βαλεντίνους που λέγονται κολλητοί φίλοι... Αλλά έχω και ένα Βαλεντίνο πολύ special και είναι 7 χρονών, αλλά τώρα μένει λίγο μακριά από μένα!!! Μακάρι να τον είχα εδώ μαζί μου να βγαίναμε για κανένα χυμό!! :P

Happy anti-Valentine's day!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου